Egy vagyont keres Kim Kardashian hasonmása, akinek dupla akkora keblei vannak, mint a celebnek - Fotók

fotók mellek kim kardashian Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian hasonmásaként keres többmillió forintot Ashen, akinek nem kevés munkát fektet abba, hogy a celebek koronázatlan királynőjével felvegye a versenyt. 

Clint Eastwood hivatalos hasonmása figyelt fel a fiatal lányra, Ashtenre és ajánlotta be az őt is foglalkoztató ügynökséghez.

Kim Kardashian és a közte lévő hasonlóság megkérdőjelezhetetlen, amit az is bizonyít, hogy a telefonhívások és videochatek mellett személyes megjelenést is vállaló hasonmás egy-egy alkalomért 1-6 ezer dollárt, azaz közel 2 millió forintot is bezsebelhet.

Ashten egyébként rengeteget tesz azért, hogy mindig tökéletes és kifogástalan legyen a külseje. Rengeteget edz és nagyon odafigyel az étkezésére: havi 3-4 ezer dollárt, vagyis körülbelül 1 millió forintot költ a megjelenésére - írja a Bors.

"Imádom a melleket és a fenekeket, ráadásul megszállottja vagyok Kimnek, ezért mindenben támogatom Ashten céljait"

- árulta el a modell barátja, aki mindig is ilyen nőre vágyott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.