Babát vár Kovács Kokó István szerelme: négyszeres apuka lesz az ökölvívó

sportoló babavárás Kovács Kokó István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Svájcban élő Kovács Kokó István boldogsága határtalan: negyedszerre is édesapa lesz, tél végére, tavasz elejére várják a babát. 

"5 év! 5 éve fogtam meg először a kezed (....) alig másfél évvel később már hárman voltunk kettesben, ma pedig már egy újabb csodára várunk türelmesen" - osztotta meg egy bejegyzésben Kokó.

"Február éve, március eleje a dátum. Annyit tudunk, hogy fiúcska érkezik! A kicsi, a negyedik gyermekem. A két nagy, akik az első házasságomban születtek, otthon maradtak Magyarországon. Zalán, aki már négyéves, nagyon élvezi az életet, és képzeljék el, itt már iskolába jár. Angolul és franciául folyik az oktatás. A munkámhoz én az angolt használom, a német is jól megy, de be kell vallanom, hogy a francia olyan messze van tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. Jó, ha tíz szót tudok, de ez itt nem gond" - nyilatkozta a Borsnak a sportoló.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.