"Ha ez a magyar népnek túl kihívó, akkor ez van" - Tóth Andi reagált az őt ért kritikákra

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
Tóth Andi kritikák Tóth Andi véleménye öltözködés Tóth Andi Tóth Andi reakciója
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi állandó szereplője a címlapoknak, ám azóta, hogy feltűnt a TV2 táncos showműsorában, majd meg is nyerte azt, minden mozzanatát fotósok és operatőrök figyelik. A kommentelők pedig nem kímélik őt.

Andi azt mondja, hogy amikor képernyőn van, akkor sokkal kevesebb negatív kommentet kap, ám ahogy véget érnek a műsorai, egyből újra botrányhősként kezelik.

"A műsorok alatt mindig pozitív visszajelzések voltak, aminek nagyon örülök és akkor mindig kérdezték, hogy látom-e, hogy állnak hozzám. Az mindig arra az időszakra érvényes, mert vége van és rögtön kapom, hogy hú, az a botrányhős, az a rib*nc" – mondta Tóth Andi a Mokkában, aki a kritikákra is reagált.

Már nem foglalkozik mások véleményével Forrás: Tóth Andi/Instagram

Az énekesnőt már nem foglalkoztatják a kommentek, a róla szóló cikkek, nem fogja vissza magát csak azért, mert nem tudhatja, mit írnak majd róla. Az öltözködésén sem fog változtatni, olyan ruhadarabokat visel ezentúl is, amikben jól érzi magát.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.