Árulkodó fotó: Eljegyezték Horváth Grétát?

Forrás: Instagram/horvath_greta_official -
Horváth Gréta eljegyzés szerelem nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta nem is lehetne boldogabb új szerelmével, akivel jelenleg életük első közös nyaralásán pihennek. Gréta nagyon sok fotót posztolt a meseszép helyről, az egyik képen egy titokzatos gyűrűt viselt, ami miatt rögtön elkezdtek találgatni a követők.

Gréta már többször beszélt arról, mennyire boldog titokzatos új szerelmével. A modell korábban azt nyilatkozta a Meggyes Dáviddal való kapcsolatáról: úgy él, mintha soha nem is létezett volna az az időszak az életében, és valóban úgy tűnik, hogy sikeresen elengedte a múltat.

A csinos modell és párja jelenleg Egyiptomban nyaral, amit Gréta láthatóan elképesztően élvez. Instagramján számolt be arról, mennyire romantikusan telt az első esétjük.

Árulkodó fotó: Eljegyezték Horváth Grétát? Forrás: Horváth Gréta/Instagram

A vacsora után Gréta egy titokzatos, gyönyörű ékköves gyűrűt viselve készített fotót, ami miatt rögtön elindultak a találgatások: szerelme vajon megkérte a kezét?

A Blikk próbálta elérni Grétát, hogy megtudja, valóban eljegyzési gyűrűről van-e szó, de eddig nem reagált a megkeresésükre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.