Kidobták Kállay-Saunders Andrást egy szórakozóhelyről: az énekes tagadja a vádakat

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
buli kidobták botrány Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban felröppent a hír, hogy Kállay-Saunders Andrást és társaságát kidobták egy fővárosi szórakozóhelyről, miután vállalhatatlanul viselkedtek. Az énekes szerint azonban egyáltalán nem ez történt. 

A hétvégén futótűzként terjedt a hír, miszerint az énekes és barátai a minap túlzásba vitték a bulizást. Botrányosan viselkedtek, súlyos károkat okoztak, ezért végül kidobták őket egy ismert budai szórakozóhelyről.

"Kállay-Saunders Andrásék nem bírtak magukkal, folyamatosan piáltak, hangoskodtak és már rugdosódtak is... Többször is rájuk szóltak, hogy vegyenek vissza a tempóból, de ez rohadtul nem érdekelte őket, egyre rosszabb lett a helyzet, tök gáz volt az egész. Aztán odáig fajultak a dolgok, hogy az egyik haverja konkrétan széttört egy asztalt... Nyilván rögtön rájuk szóltak, hogy húzzanak el, de a srác ezek után még akadékoskodott meg ellenállt is, szóval nem csodálom, hogy a biztiőr lenyomta őt a földre. Jól is tette, öröm volt nézni, ahogy kidobják őket... Nagyot csalódtam Kállay-Saundersben" - írta a promotions.hu oldalnak az egyik olvasójuk a történtekről.

Kállay-Saunders András Fotó: Szabó Gábor - Origo

Kállay azonban később videóban reagált a vádakra, és elmondta, a helyzet korántsem volt annyira drasztikus, mint ahogy azt az állítólagos szemtanú állítja.

"Egyik barátomnak volt a szülinapja. Elmentem a szórakozóhelyre, ott találkoztam mindenkivel. Beköszöntem, beszélgettünk, kikértünk pár italt - tipikus dolgok, amiket csinál egy ember egy szülinapon vagy, amikor megy bulizni. Senki nem volt hangos, senki nem viselkedett hülyén, mindenki kulturált, normális ember a társaságban. És akkor arrébb az egyik barátom meg a barátnője összevesztek, ez egy normális dolog. A fiú az asztalra csapott a kezével, a biztonsági őr kivitte a helyről. Ezt jogosan tette, nem kellett volna rácsapni az asztalra. Ennyi az egész" - mondta az énekes a videóban.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András tavaly szeptemberben 11 együtt töltött év után szakítottak. Hogy pontosan mi történt, arról a mai napig csak találgatni lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.