VÉGE! 11 év után szakított a magyar sztárpár, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Forrás: Tolvai Reni -
párkapcsolat szerelem szakítás Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon úgy fest, hogy 11 év után véget ért Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolata.

A Blikk információi szerint a sokáig álompárként emlegetett popsztárok már nem alkotnak egy párt, és mindketten karrierjükre koncentrálnak. Tolvai Reni már kétszer nyaralt az énekes nélkül, és míg korábban megosztottak egy-egy közös fotót, egy ideje már nem posztolnak együtt, sőt, az elmúlt hóapokban a képek alatti lájkok, és egymásnak írt hozzászólások is eltűntek.

Kállay-Saunders András nem régiben új hajjal sokkolta a rajongóit, Reni pedig előszeretettel oszt meg szexi felvételeket görög nyaralásáról, ahol András nélkül pihen.

"Egy tizenhét kilós fogyás, egy ilyen jelentős átalakulás sokszor a belső átalakulást is kifejezi. Reni egyszerűen elkezdett másra, többre vágyni"

– mondta a lap informátora, aki úgy tudja, Reni nagyon szeretett volna már András felesége lenni.

"András még nem kérte meg a kezem, erre még mindig várunk... Én azt érzem, ez a pillanat valamikor be fog következni, én nagyon bízom benne, viszont semmilyen presszionálást nem szeretnék felé"

-mondta tavasszal Reni, akit nyáron egy csillogó gyűrűvel az ujján kapták lencsevégre. Egyelőre egyikük sem nyilatkozott kapcsolatukról.

Vége a szerelemnek? Forrás: Tolvai Reni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.