Nagyon úgy fest, hogy 11 év után véget ért Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolata.

A Blikk  információi szerint a sokáig álompárként emlegetett popsztárok már nem alkotnak egy párt, és mindketten karrierjükre koncentrálnak. Tolvai Reni már kétszer nyaralt az énekes nélkül, és míg korábban megosztottak egy-egy közös fotót, egy ideje már nem posztolnak együtt, sőt, az elmúlt hóapokban a képek alatti lájkok, és egymásnak írt hozzászólások is eltűntek.

Kállay-Saunders András nem régiben új hajjal sokkolta a rajongóit, Reni pedig előszeretettel oszt meg szexi felvételeket görög nyaralásáról, ahol András nélkül pihen.

"Egy tizenhét kilós fogyás, egy ilyen jelentős átalakulás sokszor a belső átalakulást is kifejezi. Reni egyszerűen elkezdett másra, többre vágyni" – mondta a lap informátora, aki úgy tudja, Reni nagyon szeretett volna már András felesége lenni.

"András még nem kérte meg a kezem, erre még mindig várunk... Én azt érzem, ez a pillanat valamikor be fog következni, én nagyon bízom benne, viszont semmilyen presszionálást nem szeretnék felé"

-mondta tavasszal Reni, akit nyáron egy csillogó gyűrűvel az ujján kapták lencsevégre. Egyelőre egyikük sem nyilatkozott kapcsolatukról.

Vége a szerelemnek?Forrás: Tolvai Reni