Somló Tamás özvegye: "Ma már hálával tekintek vissza arra, hogy szerethettem őt"

Somló Tamás halál Somló Tamás özvegye évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 júliusában, súlyos betegség következtében hunyt el Somló Tamás. Özvegyének, Gyöngyvérnek hosszú időbe telt, mire el tudta fogadni, hogy férje nincs többé.

Gyöngyvér elmondta, hogy ma már, ha Tamásra gondol, a szép emlékek jutnak eszébe elsősorban, ezek pedig megmelengetik a szívét.

"Ezekre szeretek gondolni, nem a fájdalmas veszteségre. Egy dolog biztos, pótolhatatlan számomra, nagyon hiányzik a mindennapjainkból és biztosra veszem, hogy a lányomnak is. Mégis, ma már hálával tekintek vissza arra, hogy ismerhettem, szerethettem őt, és ennyi csodás évet eltölthettem mellette. Tomit a mai napig szereti az egész család, nem felejtjük, amíg élünk. Őt látom a lányom szemében, és még az unokája szemében is. Ő Tomi legidősebb fiának a gyermeke, és Frederick Tamás Somlónak nevezték el. Szinte bármelyikükre nézek, őt látom, a gyerekek szemében él tovább Tamás" - mondta az özvegy a Blikknek.

Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér elárulta Forrás: FEm3

Gyöngyvér elárulta, hogy ugyan a kis Frederick nem a vér szerinti unokája, de ugyanolyan fontos neki. A kisfiút Lengyelországban nevelik a szülei. A pandémia miatt sokáig nem tudtak találkozni, azonban bízik benne, hogy idén nyáron már lesz rá lehetőségük.

Somló Tamás özvegyének fontos, hogy méltó emléket állíthasson szeretett párjának, ezért úgy döntött, emléktáblát készíttet.

"Az önkormányzat egyik munkatársa szerint Tamás novemberi születésnapja körül kerül majd a ház falára. Úgy gondolom, még ez is csekélység ahhoz képest, amit ő adni tudott, nemcsak nekem, hanem mindenkinek, de azt viszonozni lehetetlen is. Nagyon örülünk annak, hogy Szigetváron egy hangulatos kis teret neveztek el róla, egy olyan zeneiskola előtt, ahol sokszor lépett fel. Szerintem ez a tiszteletteljes módja annak, hogy az emberek és a rajongók emlékezzenek rá."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.