Fresh Andi ebben a pici faluban éli a mindennapjait: "Már itt fogunk megöregedni"

Forrás: TV2 -
Nyugalom Fresh Andi vidéki élet vallomás Villányi Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tiszta a Duna vize Fresh Andi szerint, és ezt tapasztalatból mondja. Sokat hajóznak rajta a párjával kettesben és barátokkal is, mindig keresnek maguknak egy jó fürdőhelyet. Az énekesnő a szerdán megjelenő hot! magazinban mesél a mindennapjairól.

"Ez azóta így van, amióta Párkány mellett, a szlovák oldalon egy picike faluban lakunk. Egy ékszerdoboz! Imádom az itteni embereket, már falusi lánynak tartom magam. Kinőttem a városi nyüzsgést, a lelkemnek jót tesz a vidéki nyugalom. Sokat beszélgetünk, segítünk egymásnak a helyiekkel. Budapesten volt, hogy nem ismertem a szomszédomat, kevés lakó köszönt egymásnak. A fellépéseknél kétszer plusz másfél órám megy rá az utazásokra, de nem kérdés, hogy megéri-e.

Fresh Andi Forrás: TV2

A jelenlegi lakóhelyünk választása ugyanis nem hóbort: már itt foguk megöregedni. Nem csak a betegségem miatt tett jót az életformaváltás; szerintem ehhez valahogy meg kell érni, hogy ne unatkozzon az ember vidéki létben"

– summázza Andi a friss hot!-ban.

A cikk folytatását megtaláljátok a friss hot!-ban, akár digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.