"Csak az számít: itt vagyok, ÉLEK!" - Egy éve tünetmentes a ráktól Fresh Andi

daganat Fresh Andi rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fresh Andi friss fotóval jelentkezett be a közösségi oldalán, és arról írt követőinek, hogy ma egy éve tünetmentes a ráktól.

Mindenkit megdöbbentett tavaly januárban, amikor kiderült, hogy rosszindulatú daganattal küzd Fresh Andi. Az énekesnő összesen 16 kemoterápiás kezelésen esett át, és ma egy éve vált tünetmentessé. Élete egyik legfontosabb évfordulójáról közösségi oldalán is megemlékezett, és friss fotóval üzent követőinek.

"1️⃣ éves lettem!! Sokat agyaltam azon, hogy mit írjak, kavarognak a gondolataim... Magamban újraélem az elmúlt évet, de már nem a rossz ugrik be. Milyen érdekes... Telik az idő, folyamatosan gyógyítja a sebet a lelkemben. És megint arra gondolok - ahogy "soksokezredjére"-, hogy csak az számít: itt vagyok, ÉLEK!! ♀️ Mosolygok magamban, mert tudom,
hogy ahogy Én is, úgy #teistúléled ! ❤️ #boldogszülinapotnekem#elsőévpipa#aftercancer#jöttemláttammaradok#csomómindenvármégrám#bokorhajamvan#imádom"

Andi idén májusban ünnepelte a 40. születésnapját. A rákkal megküzdő énekesnő egy pillanatig sem titkolta, milyen kemény harcot vívott a gyilkos kórral, sőt, azt is elmesélte, önvizsgálat során vette észre, hogy van egy csomó a mellében. Fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet a folyamatos önvizsgálatra, és arra, hogy a rákot túl lehet élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.