Véget érhetett Schmuck Andor kapcsolata: furcsa képet tett közzé a politikus

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
fotó Schmuck Andor szakítás kapcsolat Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schmuck Andor idén év elején még arról beszélt, hogy harmadik esküvőjére készül, ugyanis ismét szerelmes. Párjának kilétét ameddig csak lehet, szerette volna titokban tartani, de erre talán már nem lesz szükség. Andor ugyanis nemrég meglehetősen furcsa posztot tett közzé.

Schmuck Andor Instagram-oldala tele van vicces fotókkal és mémekkel is, így könnyen előfordulhat, hogy a pár napja megosztott kép sem más, csak tréfa. A kommentelők azonban komolyan veszik a politikus "rejtett" üzenetét, mellyel bejelenthette, hogy véget ért a kapcsolata. Az említett képen ugyanis a girlfriEND (magyarul: barátnő) szó olvasható, melyből kiemelkedik az end, azaz a vége rész.

A kommentelők megpróbálták kideríteni, miért posztolhatta ezt Andor, aki eddig még nem reagált egyik hozzászólásra sem. A politikus tavaly vált el második feleségétől, és nem sokkal később ismét szerelmes lett. Új kedveséről ódákat tudott zengeni, mint mondta: órási köztük az összhang és a hölgy elfogadja őt olyannak, amilyen.

Nos, nem tudni, mi történhetett, és igaz-e, hogy szakítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.