Vége! Külön utakon folytatja tovább L.L. Junior és felesége, Kinga

Forrás: https://www.instagram.com/lesikortvelyessykinga/ -
család Körtvélyessy Kinga szakítás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noha korábban még arról mesélt L.L. Junior, hogy próbálják feleségével, Körtvélyessy Kingával megmenteni a házasságukat, úgy tűnik, hogy már nincs visszaút, a sztárpár kijelentette: vége, külön utakon folytatják a jövőben.

Körtvélyessy Kinga tavaly nyáron költözött el L.L. Juniorral közös otthonukból, miután válságba került a házasságuk. Párterápiára kezdtek járni, mindent megtettek a kapcsolatukért: és egy darabig úgy tűnt, sikerült rendezni a dolgokat. Ám most maga a rapper jelentette be, hogy a sok küzdelem után mégis a szakítás mellett döntöttek.

"Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni" – mesélte a Borsnak Junior, aki elmondta, hogy róla mindenki azt gondolja, hogy szereti a konfliktusokat.

Vége! Külön utakon folytatja tovább L.L. Junior és felesége, Kinga Forrás: https://www.instagram.com/lesikortvelyessykinga/

"Mindenki azt hiszi, hogy én vagyok a veszekedős, ilyen a vérem. Ráadásuk félig roma gyerek is vagyok, így szenvedélyesen élem meg a vitákat. De hallanátok egyszer Kingát vitatkozni! Gyűlölöm a konfliktusokat, de azt gyűlölöm a legjobban, ha harag van a levegőben, én vagyok az, aki nem bírja, és véget vet ennek gyorsan. Emiatt is éreztük Kingával mindketten azt, hogy itt a vége: képtelen vagyok állandóan konfliktusban élni, vagy dacot hordozni. Így legalább békesség van"

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.