Dancing with the Stars: Bárdosi Sándor felesége szerint férje alkalmatlan a táncra

Bárdosi Sándor Dancing with the Stars tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 8-án indul a Dancing with the Stars harmadik évada, ahol többek között Bárdosi Sándor is megcsillogtatja tánctudását. Felesége, Ildi nem sok reményt fűz férje tánckarrierjéhez, szerinte Sanyi alkalmatlan a táncolásra.

Bárdosi Sándor táncpartnerével, Szőke Zsuzsival gőzerővel készül a Dancing with the Stars harmadik évadára, ami október 8-án indul a TV2 képernyőjén.

Sanyi nagyon lelkes, ám felesége, Ildi szerint neki ez nem megy majd, mivel alkalmatlan a táncolásra. A sportoló azt mondja, a párja azért gondolhatja ezt, mert nem egy táncoslábú alkat.

Bárdosi azt nyilatkozta a műsor előtt készített interjúban, hogy ha tudna táncolni, akkor szeretne, és ez most meg is változik majd. Az otthoniaknak is komoly meglepetést szán, akárcsak a nézőknek - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.