Kemény beszólással illették a szexuális visszaéléssel vádolt András herceget

Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
szexuális visszaélés II. Erzsébet halála II. Erzsébet András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet fia, András herceg is ott volt a királynő megemlékezésén, ám a szexuális visszaéléssel vádolt herceg jelenléte nem mindenkinek tetszett.

Durván megalázták András herceget, aki testvérei társaságában II. Erzsébet királynő koporsója mögött sétált a skóciai Edinburgh utcáin. A hatalmas érdeklődést övező körmenet melletti tömegből egy civil ezt kiabálta a hercegnek:

Az ismeretlen férfit szinte rögtön eltávolították a kamerák kereszttüzéből. Ahogy arról mi is többször hírt adtunk, András herceget szexuális visszaéléssel vádolják: Virginia Giuffre azt állítja, hogy még 17 éves korában a yorki herceg több alkalommal is szexre kényszerítette és bántalmazta őt, méghozzá a szexkereskedelemmel megvádolt, néhai Jeffrey Epstein ingatlanjaiban.

Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

András herceg egy korábbi felmérés szerint a királyi család legnépszerűtlenebb tagja, sőt, a napokban kiszivárgott a királynő végrendelete is, amiből kiderül, II. Erzsébet kitagadta a yorki herceget az örökségből - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.