Hatalmas botrány: II. Erzsébet oldalán tűnt fel a szexuális zaklatással vádolt András herceg

Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
felháborodás királyi család Fülöp herceg királynő szertartás szentmise botrány II. Erzsébet András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetekben számos aggasztó hír látott napvilágot II. Erzsébet egészségi állapotával kapcsolatban. A királynő ugyanis elkapta a koronavírust, egy amerikai újság pedig Erzsébet halálhírével sokkolta az olvasókat.

A királynő több hétig tartó lábadozás után végül ismét megjelent a nyilvánosság előtt, azonban jól látszik rajta, hogy megviselte az elmúlt időszak. A 95 éves uralkodó már csak bottal képes járni, és gyengeségének köszönhetően már nem tud hódolni egyik kedvenc elfoglaltságának, a kutyasétáltatásnak sem. Ennek ellenére részt vett elhunyt férje szentmiséjén.

Fülöp herceg pár hónappal a századik születésnapja előtt vesztette életét 2021-ben. Halálának egyéves évfordulójához közeledve szentmisét tartottak a tiszteletére, ahol megjelent a királyi család színe-java. Nem vett részt a szertartáson Harry és Meghan, ezzel vélhetően még tovább rontottak saját népszerűségükön.

Ismét anyja oldalán állhatott a korábban kitagadott András herceg Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Ott volt viszont az az András herceg, akit nemrég több nő is szexuális zaklatással vádolt meg. András ráadásul nem a hátsó sorban húzta meg magát, hanem a királynő oldalán vonult be a szertartás helyszínére. Tette ezt annak ellenére, hogy nemrég kitagadta őt saját édesanyja. Jelenléte hatalmas felháborodást váltott ki a brit közvéleményben, mivel alig pár hete zárult le a bírósági tárgyalás, amelyben peren kívül megegyezett a vádlóival.

A szertartás sztárja azonban minden kétséget kizáróan Sarolta hercegné volt, aki végig grimaszolt a misén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.