Máris összeköltözik L.L. Junior és Dárdai Blanka? Az énekesnő kiadja a lakását

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
L. L. Junior összeköltözés Dárdai Blanka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior és Dárdai Blanka nem tudták tovább titkolni kapcsolatukat, lebuktak Szabó Zsófi születésnapján. Most pedig úgy tűnik, hogy máris szintet léptek.

Hosszú ideje pletykáltak már L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolatáról, mire végül lebuktak: Szabó Zsófi születésnapján készült róluk fotó, ami ki is került a közösségi oldalakra. Ezek után már nem tudják tovább titkolni a viszonyukat, ráadásul most úgy tűnik, szintet is léphetett a kapcsolatuk. Dárdai Blanka ugyanis most kiadja a lakását, ahová csak pár hete költözött be. Ezt közösségi oldalán osztotta meg a rajongóval, ahol azzal magyarázta a hirtelen váltást, hogy új lehetőséget kapott.

L.L. Junior és Dárdai Blanka összeköltözhettek Forrás: L.L. Junior/Instagram

Azt találgatják az emberek, hogy máris L.L. Juniorral költöznek össze, azonban sem a rapper, sem az énekes nem akart erről nyilatkozni - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.