Ördög Nóra számára más volt az idei Ázsia Expressz, mint a korábbiak

Forrás: Ördög Nóra/Instagram -
Ázsia Expressz 3 család Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, október 10-én elstartol az Ázsia Expressz harmadik évada a TV2-n. A műsor kapcsán megszólalt Ördög Nóra, aki számára rendhagyó volt az idei évad.

Idén is nyolc ismert páros vállalkozott arra, hogy Ázsia kihívásokkal teli országaiban, Jordánia, Törökország, Grúzia és Üzbegisztán lélegzetelállító tájain, egy nem mindennapi küldetésben mérettesse meg magát. A műsort október 10-től láthatják a tévénézők a képernyőn.

Ördög Nóra a forgatásról őszintén vallott a Ripostnak, ami idén igencsak rendhagyóra sikeredett.

Ördög Nóra számára más volt az idei Ázsia Expressz, mint a korábbiak Forrás: Ördög Nóra/Instagram

"Nekem mindig a családi élet és a munka összehangolása a legnagyobb tanulási folyamat és ez idén sem volt másképp. A korábbi évadokban az jelentette a nehézséget, hogy hogyan lehet végigcsinálni egy öt-hat hetes forgatást úgy, hogy végig ott van a családom és alkalmazkodniuk kell a különböző helyzetekhez.Idén pedig éppen az volt a nehezítés, hogy nem voltak ott végig velem.

"Meglátogattak ugyan kétszer is, de volt a forgatás közepén egy két és félhetes szünet, ami tényleg a leghosszabb idő volt, amit egyben nélkülük töltöttem a gyerekeinktől"

- mesélte a lapnak a műsorvezető, aki, bár néha Jordániából rendelt pizzát vacsorát otthonra a családjának, rájött, hogy néha nem baj, ha picit hátralép és hagyja a gyermekeit önállósodni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.