Gyanútlanul böngészte a Google Térképet, amikor valami döbbeneteset szúrt ki

fotó felfedezés földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először ő maga sem hitt a szemének, de aztán rájött, hogy valóban egy földönkívülit talált.

A 45 éves Crystal Patterson éppen útvonalak után kutatott egy garázsvásárban a Google Térképen, amikor meglátta egy autó képét, amelynek a hátsó ülésén egy rejtélyes alak ült.

"Elsőre el sem hittem, amit látok. A sofőr pucérnak tűnt, ezért ráközelítettem, aztán a hátsó ülésen megláttam egy furcsa alakot. Az első gondolatom az volt, hogy ez egy földönkívüli" – mesélte.

A kép hatalmas vitát váltott ki az interneten, sokan úgy vélik, hogy ez egy újabb megdönthetetlen bizonyíték a földönkívüliek létezésére. Mások ezzel szemben már kevésbé vették komolyan a dolgot.

Természetesen nem ez az első eset, hogy a Google Utcaképen furcsaságokba botlanak a felhasználók: a keresőmotor autói lencsevégre kaptak már szexjeleneteket, meztelenül rohangáló embereket, illetve különös lényeket is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.