Csobot Adél őszintén beszélt kapcsolati válságáról

Forrás: Instagram/benistenes -
Csobot Adél válság Istenes Bence párkapcsolati válság szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes Bence ritkán beszélnek magánéletükről, most azonban Adél őszintén vallott arról, hányadán állnak egymással.

Szombaton véget ér a Dancing with the Stars című műsor, amelynek nagy esélyese Csobot Adél és táncpartnere, Hegyes Berci.A gyönyörű énekesnőt hetek óta tátott szájjal nézik az emberek, hiszen profikat megszégyenítő módon táncol a parketten. Most, hogy Adél újra reflektorfénybe került, sokakat érdekel, milyen a kapcsolata Istenes Bencével: most erről vallott.

„Egy hosszú távú kapcsolatban a rózsaszín köd egy idő után eltűnik, és felszínre kerülnek olyan dolgok, amik nem biztos, hogy a legeslegjobbak. De ha igazi a kötődés és egy a cél, szoros a kapcsolódás, akkor tulajdonképpen ezekből a mélységekből nagyon szépen fel lehet menni újra a magasba"

– mondta az énekesnő a műsorban.

Forrás: Instagram/benistenes

"A kétgyermekes fiatal anyuka egyébként napról-napra ragyogóbb és sikeresebb a táncparketten, ami felpezsdítette az otthoni állóvizet is" – írja a Hot! magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.