Halastyák Fanni a betegségéről vallott - az Ázsia Expressz győztese disszociatív személyiségzavarral küzd

Forrás: Origo -
személyiség győztes Halastyák Fanni pszichiátriai beteg Szlépka Armand Nemazalány Ázsia Expressz disszociatív személyiségzavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemazalány, azaz Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand nyerték meg az Ázsia Expressz legutóbbi évadát. A műsorban a nézők gyakran láthatták Fannit kiborulni, de ő és szerelme igyekeztek megnyugtatni mindenkit: nem hisztivel telnek a mindennapjaik. 

Fanni és Armand a Mokka vendégei voltak, ahol többek között arról is meséltek, hogy érezték magukat Ázsiában, hogy érintette őket a kiesés és az, hogy végül mégis benne lehettek a döntőben, sőt meg is nyerték azt.

Halastyák Fanni és Szlépka Armand Forrás: Origo

A műsorvezetők Fanni kiborulásairól is kérdezték a szerelmeseket, így került szóba az énekesnő betegsége is.

"Nekem van egy betegségem, de én ezt felfogom, hogy nekem több személyiségem van, gyerekkoromtól tudom, hogy ez van és kezelem..." - kezdte Fanni. A műsorvezetői kérdésre, hogy a betegségét skizofréniának hívják-e, Fanni elmondta, hogy nem skizofrén, hanem disszociatív személyiségzavara van. El is magyarázta, mit jelent ez:

"Sokkal több személyisége van az embernek, és vannak helyzetek, amikor előjönnek, viszont aki ott van agyban, az tudja ezt kezelni" - mondta el, hozzátéve, hogy azt hiszi: van annyira intelligens, hogy ő erre képes. Ebben segítségre talált Armandban is, aki tudja, hogy párja mivel küzd, de megérti, elfogadja és támogatja szerelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.