"Óriási csalódásként éltem meg a beszélgetést Kertész Zsuzsával" - vallotta a TikTok-sztár

Kertész Zsuzsa Tiktok Kapi Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapi Levente neve ismerősen csenghet, ha rendszeresen böngészed az egyik legnépszerűbb videómegosztót: a fiatalember jelmezes paródiáinak köszönhetően tett szert igen komoly hírnévre.

Levente rövid szösszeneteiben parókában bújik egy zsémbes idős asszony bőrébe, excentrikus alakításaival pedig rengeteg néző szívébe lopta be magát. A fiatal előadónak nemrég lehetősége nyílt a Kazinczy-díjas magyar televíziós bemondónővel, Kertész Zsuzsával beszélgetni, ám a találkozó rosszul sült el.

Természetesen a véleményét tiszteletben tartom, viszont egy ilyen felállásban ez semmiképp sem helyénvaló. Már korábban észrevettem, hogy a média világában óriási a rivalizálás és hogy egyesek a másik lenyomásával próbálják feljebb helyezni saját magukat. Viszont egy ilyen karriert bejáró embernek, úgy gondolom, értelmetlen rivalizálnia egy teljesen más úton járó személlyel, aki a pályája elején áll.

Bármennyire is fájdalmas és nehezen elfogadható, az élet nem áll meg, a régiek átadják a helyüket az új generációnak és ez így van rendjén az élet akármelyik területen már évezredek óta. És ez nem jelenti azt, hogy bárki is pótolható lenne. Valószínűleg én sem örülnék neki, hogyha 76 évesen már alig hívnának meg valahová és a 40 év alattiak nem ismernék a nevemet. Ettől függetlenül tiszteletlenségnek éreztem Zsuzsa viselkedését. (...)

Kortól, nemtől, státusztól függetlenül mindenkinek vállalnia kell, hogy tetteinek, szavainak súlya van.
Egy szó, mint száz: annak ellenére, hogy negatív tapasztalásként éltem meg, végigcsináltam az interjút és nagyon sokat tanultam belőle" – olvasható Levente Instagram-bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.