Horváth Éva 5 napot töltött kórházban, miután megszúrta egy rája - most legyőzte a félelmét

fotó tüskés rája félelem Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Évát 15 évvel ezelőtt szörnyű élmény érte, miután megszúrta egy tüskés rája. Most újra ilyen állatok közé merészkedett.

A modell a Maldív-szigeteken tölti az időt, most pedig megosztott egy képet, amelyen a tengerparton áll, miközben tüskés ráják veszik körül. Ennek apropóján pedig megosztott egy számára igen kellemetlen élményt is.

"Tudnotok kell, hogy tizenöt éve egy tüskés rája megszúrt, ezért öt napot töltöttem egy afrikai kórházban. Na, azóta köszönöm szépen, nem kértem belőle. Konkrétan leizzadtam, amikor ennyire közel mentem hozzájuk! 30 évesek kb. és minden nap 16.45-kor érkeznek enni . Hihetetlen, mennyire okos állatok" – írja a modell.

A műsorvezető és családja év elején hagyta el Magyarországot és Balira költöztek. Most azonban hazatértek, és el is árulta, miért döntöttek így.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.