"Te hülyegyerek!" - G.w.M reagált kollégája kemény kritikájára

Tv2 -
Szabyest G.w.M veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég számoltunk be arról, hogy a Szabyest néven elhíresült influenszer és zenész kendőzetlen őszinteséggel támadta be Varga Márk zenei munkásságát. A rapper nem hagyta magát, a tőle megszokott stílusban reagált a fiatalember nyers véleménynyilvánítására.
Szabyest Forrás: life.hu

G.w.M válaszára sem kellett sokat várnia a nagyközönségnek:

„Egyszerűen röhejes, hogy már egy saját „vonatom" is van, amire olyan sokan szeretnének felszállni, mert aki G.w.M-et bármilyen formában a szájára veszi, az 1-2 napos hírnévnek örvendhet. De azért innen is köszönöm ennek a nagyon aranyos Crazy Frog-formának, hogy a szakma szóról én jutottam először eszébe.

A véleménye természetesen nem mérvadó számomra, mert soha nem hallottam még róla, de most, hogy utánanéztem, az eddigi karrierjét nézve nem igazán brillírozott.

G.w.M Tv2

A rapper azt is felhozta riválisa ellen, hogy az ő nézettsége meg sem közelíti azt, amit ő már elért, továbbá megemlítette 9 arany- és 19 platinalemezét is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.