Hamarosan szintet léphet Molnár Andi és Szente Vajk kapcsolata?

Forrás: Sport43 -
HOT! magazin szerelem Szente Vajk Molnár Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Andrea és Szente Vajk múlt nyár óta alkot egy párt. Bár magánéletüket óvják a nyilvánosság elől, már több alkalommal kapták lencsevégre őket. 

Molnár Andi tavaly áprilisban jelentette be, hogy férjével a válás mellett döntöttek, és a jövőben külön utakon folytatják tovább. Alig pár héttel a szakítás után a profi táncos Szente Vajk oldalán találta meg a boldogságot. Május végén jelentek meg az első lesifotók róluk, amelyek Kecskeméten készültek, ahol Vajk épp az általa rendezett Elisabeth 50. előadásán vett részt.

A rendezőről tudni lehetett, hogy tavaly év végén ért véget a kapcsolata Dobó Katával – érdekes egybeesés, hogy a színésznő részt vett a Dancing with the Stars 2. évadában, ahol még Andi volt az egyik zsűritag.

Hamarosan szintet léphet Molnár Andi és Szente Vajk kapcsolata? Forrás: Sport43

A szerelmesek először együtt tavaly novemberben mutatkoztak a Dancing with the Stars döntőjén, ahol a műsor szüneteiben mindig egymás társaságát keresték. Úgy tűnik, harmonikus a kapcsolatuk, amely lassan akár szintet is léphet, mivel Andi készen áll már a családalapításra.

"Bevallom, későn érő típus vagyok. Ha nem pottyan az ölembe, addig húznám, ameddig lehet. Nagyon jól érzem magam a jelenlegi életemben. Kislányként úgy gondoltam, hogy négy gyerekem lesz. Tudom, hogy jó anyuka lennék, a keresztlányomat rendszeresen rám bízzák" – mesélte a gyerekvállalásról korábban a hot!-nak.

Andi és Vajk kapcsolatáról bővebben a holnapi hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.