2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Zámbó Krisztián elárulta, mi történt apja hajkoronájával a halála után

Zámbó Jimmy temetés haj Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint két évtizede távozott az élők sorából Zámbó Jimmy. Hogy mi lett az ikonikusnak számító hajkoronájával a halála után, most kiderült.

Huszonkét évvel ezelőtt az akkor 42 éves Zámbó Jimmy egy szörnyű véletlen folytán fejbe lőtte magát csepeli házában. A Királyt életveszélyes állapotban szállították kórházba, azonban már nem tudták megmenteni az életét. A végzetes baleset miatt le kellett borotválni Jimmy haját, ám a család mindent megtett, hogy mégse kelljen nélküle nyugodnia.

"Nehéz erről beszélni, mert a halálakor nagyobb bajunk is volt annál, mint hogy arról diskuráljunk, mi lett apu hajával. Persze az elmúlt közel két évtizedben én is olvastam különböző pletykákat, hogy Editnél van, meg le sem vágták neki, de az igazság az, hogy az életmentő műtétje során valóban leborotválták a haját, és eltemettük mellé. Örökre a sírba vitte magával, és ez így is van rendjén, hiszem, hogy sohasem akart volna megválni tőle" – mesélte Zámbó Krisztián a Borsnak. Azt is elmondta, apja mindig odafigyelt a haja állapotára.

Zámbó Jimmy

"Reggelente az volt az első dolga, hogy a fürdőszobában beállítsa a haját a stílfésűvel. Jól emlékszem, hogyan csinálta. Lehajolt, előredobta a haját, és apró, pici mozdulatokkal feltupírozta. Főleg hátul, ott, ahol egy baleset miatt ritkábbak voltak a fürtjei" - mondta, hozzátéve, neki sem engedte, hogy levágja a haját, ami miatt sokat bántották.

"Az én hajamra is mindig nagyon vigyázott. Sosem engedte, hogy levágassam, pedig kiskoromban sokat bántottak, amiért a derekamig ért. A fiúk mindig szekáltak, és kislánynak csúfoltak, annak ellenére, hogy apu igen kemény gyereknek nevelt, és a magatartásom is hagyott némi kivetnivalót maga után. Aztán egyszer, amikor apu amerikai turnéra ment, elmentem egy fodrászhoz, és levágattam. Mondanom sem kell, amikor hazajött, rögtön elsírta magát, de aztán megértette, és elfogadta a döntésemet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.