Zámbó Krisztián drámai vallomása: "Az én szobámban történt a tragédia"

Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram -
visszaemlékezés Zámbó Jimmy tragédia Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonkét évvel ezelőtt dördült el a végzetes lövés, ami megölte a legendás énekest, Zámbó Jimmyt. A tragédia híréről szóló tudósítások, majd a temetésen hömpölygő tömeg képe sokak emlékezetébe beleégett. Százezrek gyászolták Jimmyt, ám pont a legközelebb állók, így elsőszülött fia sem tudta átélni a fájdalmat.

A Zámbó Jimmyről szóló sorozat, A Király rengeteg sebet feltép az érintettekben, legyenek azok családtagok, barátok, ismerősök vagy rajongók. A megszólalók sorához csatlakozott most Zámbó Krisztián, az ikon elsőszülöttje, aki megrázó részleteket is elárult arról, hogyan élte meg a temetést, és mi fogadta otthon, miután hazatért.

"Húszezer ember volt a temetésén, nekem egy csepp könny nem jött ki a szememen, és ez még mindig fáj. Idegen emberek, tv, kamerák, hiába akarja átélni az ember, hogy úristen, elment. Nekem két hét kellett ahhoz, hogy felfogjam. Leállították egész Csepelt, nem értettem, mik ezek a mentők, rendőrök, mi történik itt..." – idézte a Blikk Krisztiánt, aki a Palikék Világa by Manna adásában beszélt a múltról.

Zámbó Krisztián Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram

– mesélte a legidősebb Zámbó fiú, aki hozzátette, hogy akkor lesz majd felszabadult, ha végre édesapa lehet. Erre pedig minden esélye megvan, ugyanis a rövid szakítást követően nemrég ismét egymásra találtak szerelmével, Zsuzsikával, akivel az esküvőt tervezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.