"Még több benne a kiábrándultság érzése" - Szikora Róbert megszólalt Tóth Andi visszavonulásáról

Forrás: Instagram/tothandee -
Szikora Róbert visszavonulás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi március elején jelentette be, hogy felhagy az énekléssel. Ezzel kapcsolatban már Horányi Juli és Tóth Gabi is megszólalt, most pedig Szikora Róbert mondta el a véleményét.

Tóth Andi meglepő videót tett közzé március elején az Instagramon: bejelentette, hogy felhagy az énekléssel. Döntése a rajongókból értetlenséget váltott ki, de női pályatársai nem lepődtek meg. Horányi Juli a bejelentés után a következőket mondta: "Ez nőként a zeneiparban. Szerintetek, ha egy fiatal, brutál tehetséges, ismert, népszerű, látszólag sikeres énekesnő, egy Tóth Andi arra jut, hogy abbahagyja az egészet, akkor szerintetek jó dolog ma Magyarországon nőnek lenni a zeneiparban?" Juli videója alatt Tóth Gabi is megszólalt, most pedig Szikora Róbert mondta el véleményét, aki annak idején Tóth Andi mentora volt az X-Faktorban.

Tóth Andit megpróbálja lebeszélni a visszavonulásról Szikora Róbert Forrás: Instagram/tothandee

"A közeljövőben fogunk együtt vacsorázni, ott majd alaposan át tudjuk az egészet beszélni. Tudtunk egyébként már kommunikálni, próbáltam őt jobb belátásra bírni, de egyelőre nem sikerült. Bízom benne, hogy a személyes találkozón több eredményre jutok, mert az biztos, hogy nem fogom feladni. Az eddigi beszélgetéseink alapján úgy érzem, van remény arra, hogy egyszer ismét színpadra álljon. Hajlik rá, de még több benne a kiábrándultság érzése. Időre van szüksége, hogy a sok rossz emlék, csalódás, amiket átélt énekesként, elhalványuljanak, és felszínre jöhessenek a szép emlékek. Be fogja ő is látni, hogy zene nélkül sosem lesz igazán boldog. Ő egy világszínvonalú tehetség, akit a Jóisten is a színpadra teremtett" - mondta a Blikknek Szikora Róbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.