Aaron Taylor Johnson Mi Daniel Craig James Bond AI (Artificial Intelligence) mesterséges intelligencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyi biztos, hogy Daniel Craig távozása után más külsővel tér majd vissza James Bond, de az, hogy ki alakíthatja legközelebb a 007-es ügynököt, továbbra is rejtély.

Ám míg sokan arról álmodoztak, hogy majd Idris Elba, Henry Cavill vagy Tom Hardy lesz a kiválasztott, egy mesterséges intelligencia (AI) teljesen új emberrel rukkolt elő.

Egy videójátékokkal foglalkozó cég biztosította a DeepDream Al szoftvert, mely meghatározta, milyen követelményeket támasszanak az új Bond felé, melyekhez az alapot Barbara Broccoli tavaly augusztusban meghatározott kritériumai adták.

Ezek szerint a James Bondot alakító színésznek 40 év alatti brit férfinak kell lennie, minimum 178 centiméter magassággal, kócos, göndör hajjal és éles arcformával.

Csábító tekintetével, tökéletesen kócos frizurájával és cizellált állkapcsával a mesterséges intelligencia által generált férfi a fogadóirodák egyik kedvencére emlékeztet, aki nem más, mint Aaron Taylor-Johnson, egy 32 éves, High Wycombe-i születésű színész, tehát minden bizonnyal megfelel az Eon Productions által támasztott követelményeknek.

Aaron Taylor Johnson Forrás: AFP

Ezek után nem meglepő, hogy a casting után Taylor-Johnsont tartották a karakter megformálására a legalkalmasabbnak, így pedig jó eséllyel ő veheti majd át Daniel Craigtől a 007-es ügynök szerepét - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.