Kiderült, ki a világ legszexibb nője - Nem csont és bőr!

modell legszexisebb nő plus size modell Ashley Graham TOP 100 Maxim magazin Plus Size Queen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Ashley Grahamre esett idén a Maxim magazin választása, az amerikai plus size modell kapta meg a világ legszexibb nője címet. 

Ashley Graham egy leheletnyi friss levegő a divatiparban. A technicolor fürdőruháihoz hasonlóan ragyogó személyiségével mindig beragyogja a kifutót és a kamerákat. Ő nemcsak egy modell, hanem egy mozgalom.

A teltkarcsú bombázó magabiztossága ragadós és inspiráló, bizonyítva, hogy a szépség minden formában és méretben jelen van. Egy olyan világban, ahol a nulladik méret túl sokáig uralkodott, Ashley emlékeztet bennünket arra, hogy mennyire fontos önmagunk elfogadása.

Amennyire gyönyörű, annyira inspiráló is Ashley, a kifutók abszolút istennője. A stadiont megvilágító mosolya mindenkit elvarázsol. Pompás fürtjeitől a kifogástalanul ápolt lábujjakig egy sétáló, beszélő műalkotás – és ha Botticelli ma élne, hagyná a Milói Vénuszt, és helyette Ashleyről festene remekművet - írja a plus size modellről a Maxim.

A világ legszexibb női között, a háromgyerekes modell mellett helyett kapott Margot Robbie, Lily-Rose Depp, Cara DeLevingne és Palvin Barbi is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.