Hoppá! Harmadjára is férjhez ment Mádai Vivien?

esküvő torta szerelem magánélet Mádai Vivien
Két évvel ezelőtt jelentette be Mádai Vivien, hogy gyermeke apjával külön utakon folytatják tovább. A fiatal édesanyára azóta ismét rátalált a szerelem: párjával, úgy tűnik, hogy nemrég hivatalosan is összekötötték az életüket. 

Mádai Vivien pusztán néhány apró részletet oszt meg a magánéletével kapcsolatban, annyit tudni lehet, hogy az ELLE főszerkesztője két évvel a válása után már jó ideje boldog párkapcsolatban él egy neves ügyvéddel. A férfivel viszonylag hamar össze is költöztek, sőt Vivi ujjára hamar felkerült az eljegyzési gyűrű is.

Sokan úgy gondolják, hogy nemrég az esküvőre is sort kerítettek, erre utalhatnak Vivien sejtelmes fotói a közösségi oldalán. Az egyik képen egy gyönyörűen feldíszített terem látható, rengeteg fehér virág, egy hatalmas, fehér torta és egy lufi, melyen a Mr. és Mrs. felirat áll.

„best days of my love", azaz „szerelmem legjobb napjai" - írta a fotók mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.