Most már biztos: titokban harmadszor is férjhez ment Mádai Vivien

esküvő házasság család Csopak Mádai Vivien
A polgári esküvőt egy budai villában tartották, a hírek szerint pedig hamarosan lakodalom is lesz.

Vivienék egyik közeli ismerőse számolt be a Blikknek a részletekről.

"Nem csaptak nagy felhajtást a polgári esküvő körül, de minden nagyon igényes és szép volt, a pár sugárzott a boldogságtól, az örömük pedig a násznépre is átragadt. A lagzit még idén nyáron megtartják Csopakon, Vivi családjának házában, amire a második otthonaként tekint, de mivel diszkréten kezeli a magánéletét, valószínűleg azt sem veri majd nagydobra" - mondta az informátor.

Mádai Vivien harmadszor állt az oltár elé. Első férjével, Bencével Miamiban házasodtak össze, ám a szerelmük nem tartott sokáig, 2012-ben elváltak. Egy évvel később ismerkedett meg a fogorvos Zoltánnal, akitől négy hónap után teherbe esett. Kisfiuk, Zénó már elmúlt 8 éves. Vivien és Zoltán 2021-ben jelentette be, hogy elválnak. A Mokka egykori műsorvezetőjének mostani férje, Dávid neves ügyvéd, Vivien egyik volt TV2-es mukatársának rokona.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.