Napi horoszkóp 2023. július 8.: a Halak megbocsát, az Oroszlán meghúzza a határait

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp oroszlán kapcsolat
A Víz-elem dominál a szombati napon, ami sok érzelmet, empátiát jelent.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Szombaton valaki megpróbál hatást gyakorolni rád, vagy rávenni valamire, de neked annál több eszed van, hogy egyből bedőlj neki. Megteheted azt is, hogy egyszerűen nemet mondasz, de ha érdekel, amit mond, kérdezz bele egy kicsit a dolgokba. Így legalább a részleteket megtudod.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Jobb, ha ma kíméletes vagy a környezeteddel, különösen akkor, ha úgy érzed, kritikusan kell hozzáállnod valamihez és meg szeretnéd fogalmazni az ezzel kapcsolatos gondolataidat. Készülj fel arra is, hogy lesz, aki érzékenyen reagál a mondandódra.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
A szombati napot használd fel arra, hogy a személyes kapcsolataidat ápolod, különös tekintettel egyvalakire, akit talán az elmúlt időszakban kissé mellőztél. Ha úgy érzed, hogy az illetővel kapcsolatban szükség van egy kis „jégtörésre" is, vigyél ajándékot is.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Szombaton, ha nem vagy elég körültekintő, manipuláció áldozata lehetsz, ezért legyél nagyon figyelmes a a körülötted zajló eseményekkel és az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerülsz. Megvan benned a kellő akaraterő és tudatosság, hogy kitérj ezen erők elől.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Ma olyan események zajlanak körülötted, melyek visszahúznak és akadályoznak, hogy a saját magad által meghatározott módon haladj egy feladatoddal, vagy egy magánjellegű projekttel. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy bizonyos dolgokat rövidre zárj magad körül.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Ma akár akarod, akár nem, részese lehetsz egy feszültségnek, amely egy hír, vagy váratlan esemény hatására keletkezik, és amely nemcsak téged, hanem másokat is érzékenyen érinthet. Mindez arra késztet, hogy újra gondolj bizonyos dolgokat - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.