Megtörte a csendet Nicole Kidman a Vanity Fair fotózásán viselt miniszoknyával kapcsolatban: "Az én döntésem volt"

Forrás: AFP//Alberto Pizzoli -
címlapfotó Nicole Kidman miniszoknya pletyka
Sokan kétkedve fogadták a Vanity Fair 2022-ben kiadott különszámának címlapfotóját, amelyen Nicole Kidman extrém rövid miniszoknyában és egy szál melltartóban pózol a kamerának. Mint kiderült, a színésznőre nem erőltették rá a kihívó ruhadarabokat, ő maga döntött úgy, hogy ezeket szeretné viselni. 

Nicole Kidman a magazin egyik tavalyi különkiadásában aprócska miniszoknyában és melltartóban mutatta meg kockás hasát és kifogástalan alakját. Sokan meglepődtek azon, hogy a színésznő bevállalta ezt, ugyanis korábban nem volt rá jellemző, hogy ilyen módon jelenjen meg a nyilvánosság előtt.

Kidman azonban megelégelte a pletykákat és elárulta, hogy senki nem erőltetett rá semmit, ő akarta ezt az extrém ruhadarabot viselni - írja a Huffpost.

"Ez az én döntésem volt, senki nem választott helyettem"

- vallotta be, majd hozzátette, nem foglalkozik a rosszindulatú kommentekkel, véleményekkel, mivel csak korlátozzák abban, hogy az legyen, aki lenni szeretne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.