Komoly dologgal vádolja Kevin Costnert volt felesége: folytatódik a botrányos válásuk

Forrás: AFP/Valerie Macon -
házasság feleség Kevin Costner válás bevétel
Kevin Costner és egykori feleségének válása egyre durvább fordulatokat vesz: újabb dokumentumokat adott be Christine Baumgartner.

Kevin Costner és egykori felesége, Christine Baumgartner 18 év házasság után válnak el egymástól, és úgy tűnik, hogy nem sok mindenről sikerült eddig botrányok nélkül megegyezniük. A legfrissebb hírek szerint Christine hétfőn egy újabb dokumentumot nyújtott be a bíróságra, amelyben komoly dolgokkal vádolja egykori párját.

Kiköltözött a családi házból Kevin Costner felesége: a családtagok szerint örül, hogy maga mögött tudhatja a történteket

Eleinte Christine nem akarta elhagyni a családi házat, a színész ezután több indítványt is benyújtott, végül azonban a kiírt dátum előtt az exfeleség kiköltözött az egykor közös otthonból.

A jogi dokumentumok áttekintése után a volt feleség azt állítja, az Oscar-díjas színész fontos dokumentumokat tartott vissza. A következő tárgyalásokon a gyerektartás összegét fogják megállapítani, ehhez azonban szükségesek információk Kevin Costner bevételeiről. A színész 2022-ben körülbelül 20 millió dollárt keresett, ám Costner azóta már kiszállt a Yellowstone című sorozatból, amelynek főszereplője volt és az egyik fő bevételi forrását jelentette, ezért arra hívta fel a figyelmet, hogy a gyerektartás megállapítására ez az összeg nem alkalmas.

Forrás: AFP/Valerie Macon

A jövőbeli bevételeiről kellene információt nyújtania, ám a volt feleség szerint éppen ezeket az adatokat tartotta vissza a színész, legfőképp az új sorozatával, a Horizonnal kapcsolatos várható bevételeiről nem nyilatkozott.

Kevin Costner ügyvédje szerint azonban ezek az információk lényegtelenek, mert a házaspár az esküvő előtt szerződést kötött, amely világosan kimondja, hogy a házasság alatt megszerzett vagyon a kereső fél különvagyona, de a volt feleség azt állítja: "nyomás nehezedett rá", mikor aláírta a házassági szerződésüket. Ezt a korábbi megállapodásukat is vizsgálni fogják, miközben a volt feleség az információ visszatartása miatti újabb bírósági költségeket is kérvényezte Costnertől - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.