Kiköltözött a családi házból Kevin Costner felesége: a családtagok szerint örül, hogy maga mögött tudhatja a történteket

Forrás: AFP/Patrick T. Fallon -
házasság Kevin Costner válás költözés exfeleség
Kevin Costner és exfeleségének válása egyre botrányosabban alakult az elmúlt hónapokban. A színész és az egykori táskatervező 18 év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják az életüket, de sok mindenben nem tudtak megegyezni. Eleinte Christine nem akarta elhagyni a családi házat, a színész ezután több indítványt is benyújtott, végül azonban a kiírt dátum előtt az exfeleség kiköltözött az egykor közös otthonból. 

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a házassági szerződésük egyértelműen kimondja, hogy válás esetén Costner feleségének költöznie kell, ám Christine Baumgartner eddig nem volt hajlandó elhagyni a közös otthont. A színész most bekeményített, volt feleségének bírói döntés alapján legkésőbb 2023. július 13-ig ki kell cuccolnia az ingatlanból.

Birósági iratok szerint az Oscar-díjas színész volt felesége "egyik megalapozatlan érvet használja a másik után", hogy megindokolja, miért kellene neki a közös otthonban maradnia. A számtalan érvelés után azonban Baumgartner a kiírt dátum előtt néhány nappal végül elhagyta a családi fészket.

Bennfentesek szerint Christine megkönnyebbült a költözés után és reméli, hogy most már tényleg véget ér a drámákkal teli időszak. Mindenképpen a környéke szeretne maradni, hogy a gyerekeket ne zavarják össze - írja a People.

Kiköltözött a családi házból Kevin Costner felesége: a családtagok szerint örül, hogy maga mögött tudhatja a történteket Forrás: AFP/Patrick T. Fallon

A színész felesége 18 év házasság után, május elején adta be a válókeresetet, melyben "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott. A házaspárnak három közös gyermeke van - 12, 14 és 15 évesek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.