14 ruhaméretet fogyott az édesanya, miután meglátta magát 110 kilósan a próbafülkében

Forrás: Slimming World / SWNS/© Slimming World / SWNS/Slimming World / Swns -
édesanya fogyás Alice Ingman ruhaméret
Hat év alatt 14 ruhaméretet fogyott egy édesanya, a végső elhatározásra akkor jutott, mikor meglátta magát az egyik ruhaüzlet próbafülkéjében. 

Alice Ingman egész életében imádta az édességet, nehezen tudott nemet mondani a finom falatoknak. 2018-ra már több mint száz kilót nyomott, ami az egészségére is nagyon rossz hatással volt. Hamar kifulladt, refluxszal küzdött és a combjai annyira összedörcsölödtek, mikor sétált, hogy csúnya és fájdalmas sebek lettek rajta.

Forrás: Slimming World / SWNS/© Slimming World / SWNS/Slimming World / Swns

A kaput az tette be nála, mikor egy ruhaboltban már nem passzolt rá az a ruhaméret, amit korábban vásárolt, sőt, jóval nagyobb méretek között kellett keresgélnie. Ennél a pontnál úgy döntött, hogy új életet kezd. Rendszeresen főzött magára, több zöldséget és gyümölcsöt evett és a rendszeres mozgást is beiktatta a mindennapjaiba. Rövid idő alatt a futás szerelmese lett, az elmúlt hat évben több maratont és félmaraton is lefutott - írja a Wales Online.

Forrás: Slimming World / SWNS/© Slimming World / SWNS/Slimming World / Swns

Az elmúlt hat évben 14 ruhamérettel lett karcsúbb és nagyon jól érzi magát a bőrében, csatlakozott a Slimming World nevű szervezethez is, akik elképesztő teljesítményét gyémánt tagsággal díjazták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.