50 éves koráig az anyjával akar élni a fiatal férfi: "Ingyen ételt kapok, kimosnak helyettem..."

otthon ingyen munkaidő anya Anthony Voulgaris
Egy fiatal férfi úgy döntött, ő 50 éves koráig az anyjával fog élni, és egyáltalán nem fog teljes munkaidőben dolgozni. 

A lusta lányok TikTok-trendből merített inspirációt Anthony Voulgaris - bár az nem éppen a lustaságról szól, hanem arról, hogy kötetlen munkaidőben, otthonról dolgzonak - és úgy döntött, hogy ő nem akar csatlakozni a kiéegett társadalomhoz. Ehhez pedig szerinte arra van szükség, hogy ne úgy dolgozzon, mint mindenki más: egyszerűen „nem gondolja, hogy a teljes munkaidős munka neki való".

Ezenk kívül úgy döntött, hogy ameddig csak tud, az anyjával él majd.

„Ingyen ételt kapok, kimosnak helyettem – ez szerencse, sokaknak nem teszik meg meg –, soha nem költözök ki" - mondta a férfi a TikTokon. "Ha 50 éves koromig itt maradhatok, akkor így fogok tenni" - tette hozzá Anthony.

A férfi rengeteg reakciót kapott a feltöltött videójára, sokan felháborodtak. „Egy napon ez a generáció fog irányítani. Mindannyian halálra vagyunk ítélve" - vélekedett egy hozzászóló, ám volt olyank, aki egyetértett. „Végre valaki, akinek ugyanaz a meggyőződése, mint nekem."

Anthony azonban gyorsan tisztázta magát, és egy másik videóban elárulta, csuán viccelődött. „Ne vedd már komolyan."

@anthonyvoulgaris I dont wanna #fulltimework#adulting#idontwanttobeanadult#adultlife♬ original sound - Anthony Voulgaris

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.