Katalin hercegné karcsúságának titka: különleges összetevőkkel gazdagítja étrendjét

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Chris Jackson -
katalin hercegné görögdinnye karcsúság táplálkozás
Kate hercegnének mesés alakja van, és bár ebben benne van a jó genetika is, az is tény, hogy Vilmos herceg felesége élvezi az egészséges táplálkozást és a sportokat.

Az évek során a királyi család rajongói bepillantást nyerhettek a hercegné aktív életmódjába, láthatták, ahogy kedvenc sportjainak, a sárkányhajózásnak, rögbinek, tenisznek, futásnak hódol, de azt is láthatták, hogy emellett enni is szeret, tápláló ételeket fogyaszt és nem fosztja meg magát a finomságoktól.

Katalin hercegné számos sportágban jeleskedik Forrás: AFP/2012 Getty Images/Chris Jackson

2019-ben a háromgyermekes édesanya azt is elmondta a kulináris legendának, Mary Berrynek, hogy a családja saját maga termeszti zöldségeit, a sárgarépát, babot és céklát.

De az sem volt soha titok, hogy szívesen rendel néha indiai ételt, és házi készítésű pizzákat és sajtos tésztát sem vonja meg magától, ha éppen arra vágyik. Ám, ha Katalin valami különösen tápláló ételt szeretne enni, görögdinnye salátát fogyaszt, ami az egyik kedvence a walesi hercegnének.

Nicole Keshishian Modic, akit @kalejunkie néven ismernek az Instagramon, megosztotta, hogyan készíthetik el a királyi rajongók „Katalin hercegné kedvenc nyári salátáját", akár szeptemberben is. Mint kiderült, az étel elkészítése roppant egyszerű, a salátakedvelők meg is vadultak a királyi recepttől.

Rachel Lander-Canseco dietetikus elmagyarázta, miért alkalmas a görögdinnye akár a súly megtartására, akár a fogyás segítésére.

„Mivel a görögdinnye súlyának 90 százaléka víz, ez az egyik legjobb gyümölcs, ha valaki fogyni szeretne. Ráadásul 100 grammjában mindössze 30 kalória van" - mondta el a szakember az Expressnek.

Katalin hercegné kedvenc görögdinnye salátája

Hozzávalók:


Három csésze görögdinnye, kockára vágva
Egy angol uborka, apróra vágva
Egy avokádó, apróra vágva
1/2 csésze feta sajt, morzsolva
Egy csokor menta, apróra vágva
1/4 csésze olívaolaj
1 lime
2 ek almaecet
Só, bors


Elkészítés:


Fogjunk egy nagy tálat, öntsd bele az összes hozzávalót, és óvatosan keverd össze. Adj hozzá ízlés szerint sót és borsot és élvezd az ízeket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.