A világ első smink nélküli szépségversenyét egy fogászati asszisztens nyerte - Fotón a természetes szépség

Forrás: Lauren Cremer, FabUK / SWNS/© Lauren Cremer, FabUK / SWNS/Lauren Cremer, Fabuk / Swns -
Natasha Beresford szépségverseny fogászati asszisztens smink nélkül
A 26 éves Natasha Beresford fogászati asszisztens fejére került a korona a világ első smink nélküli szépségversenyén. 

A szépségversenyek hosszú évtizedekre visszanyúló történetében először Angliában fordult elő, hogy a lányok teljesen smink nélkül léptek a zsűri elé. A jelentkezők közül végül a 26 éves Natasha Beresford fogászati asszisztenst választották a világ első smink nélküli szépségversenyének győztesévé 2023. szeptember 29-én.

Natasha Beresford nyert a smink nélküli szépségversenyen Forrás: Lauren Cremer, FabUK / SWNS/© Lauren Cremer, FabUK / SWNS/Lauren Cremer, Fabuk / Swns

A szervezők remélik, hogy a smink nélküli verseny növeli a nők önbizalmát és elősegíti a reálisabb testkép kialakítását, mivel a verseny a természetes megjelenésre összpontosított. A győztes, Natasha a jövőben szeretné még képezni magát és olyan egyesültnél önkénteskedne, ahol hajléktalanok, bántalmazás túlélői, szegénységben élő családok, menekültek, rákbetegek és függőségből felépülő emberek számára nyújtanak fogászati ellátást - írja a Ladbible.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.