Nézd velünk a Csalfa Karmát és nyerj wellness napot!

Csalfa Karma sorsolás nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szereted az izgalmas sorozatokat és nyerni is szeretsz? Most mindkettőt megkaphatod a Life.hu-n! Ismerd meg Magyarország első websorozatát és válaszolj helyesen az epizódonként feltett kérdésre!

A Life.hu olvasói számára nyereményjátékot hirdetünk, amelynek keretében a helyesen válaszolók között egy wellness napot sorsolunk ki a Szindbád Wellness Hotelben***.

www.szinbadhotel.hu
www.szinbadhotel.hu

A Balatonszemesen található Szindbád Wellness Hotelben*** két fő tölthet el egy felejthetetlen napot, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
- szállás 2 fő részére bőséges büféreggelivel, standard kétágyas elhelyezéssel, 1 éjszakára
- félpanziós vacsora 1 alkalommal
- wellness használat (08:00-20:00) 2 napra: úszómedence, jacuzzi, sókamra, aromakabin, finn szauna, jeges merülő, gyermekmedence, beépített sakktáblás medence
- korlátlan wi-fi hozzáférés a közös helyiségben
- külső parkoló használata

www.szinbadhotel.hu
www.szinbadhotel.hu

A nyereményjátékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni a sorozat epizódjaihoz kapcsolódó kérdésekre. A sorsoláson a feltett összes kérdésre válaszolók vesznek részt.

1. epizód kérdése: Hol találkozik Anna és Robi?
2. epizód kérdése: Milyen kép van a tányéron, amin Szonja feltálalja Napóleonnak Anna vacsoráját?
3. epizód kérdése: Milyen ételt rendelt Szonja?
4. epizód kérdése: Milyen színű szőrmebunda van Márkon?
5. epizód kérdése: Hány kilós súlyzóval "tornázik" Szonja?
6. epizód kérdése: Hány éves kora óta nem evett Márk szerint Szonja szénhidrátot?
7. epizód kérdése: Hogy vélekedett Robi nagymamája a zsíros ételekről?
8. epizód kérdése: Hány percig tartott Szonja és Dominik szeretkezése?
9. epizód kérdése: Mi volt Anna jele az óvodában?
10. epizód kérdése: Hova lépett le Márk eredeti asszisztense?
11. epizód kérdése: Milyen színű övet visel Szonja a kifutón?
12. epizód kérdése: Mit készített Robi Szonjának reggelire a palacsintán kívül?
13. epizód kérdése: Honnan veszi elő Robi a szórólapot?
14. epizód kérdése: Melyik "rövidfilmjével" dicsekszik Feri?
15. epizód kérdése: Honnan származik Robi?
16. epizód kérdése: Mit rajzol Robi a porba?
17. epizód kérdése: Hol töltötte az éjszakát Szonja?
18. epizód kérdése: Mivel ébresztgeti Szonja Robit?
19. epizód kérdése: Milyen színű a gomb Márk nadrágján?
20. epizód kérdése: Mi Rezső vezetékneve?
21. epizód kérdése: Milyen figurát rak ki Feri zöldségekből?
22. epizód kérdése: Miért égette el Szonja Dominik pulóverét?
23. epizód kérdése: Milyen gyümölcs van (állítólag) Lili Annának ajándékozott festményén?
24. epizód kérdése: Mióta van együtt Feri a barátnőjével?

Wellness nap nyertesünk:

Kiss Krisztina





Joe Cocker koncertjegy nyertesei:

Lomniczi Gabriella
Szántó László
Kiss Szabó Eszter
Andrásy Kristóf
Fazekas Emese



NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT


1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (székhelye: 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő Csalfa Karma nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

2. A Nyereményjátékban a 2011. 05. 23. 12 óra és 2011. 06. 18. 12 óra közti időtartamban a Nyereményjátékban feltett alábbi kérdésekre az info@life.hu e-mail címre küldött megfejtéssel lehet részt venni, a megfejtést beküldő ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt. A Szervező válasz e-mailt nem küld.
A Nyereményjáték kérdései az alábbiak:
Hol találkozik Anna és Robi?
Milyen kép van a tányéron, amin Szonja feltálalja Napóleonnak Anna vacsoráját?
Milyen ételt rendelt Szonja?
Milyen színű szőrmebunda van Márkon?
Hány kilós súlyzóval "tornázik" Szonja?
Hány éves kora óta nem evett Márk szerint Szonja szénhidrátot?
Hogy vélekedett Robi nagymamája a zsíros ételekről?

3. A Nyereményjáték nyereményét a Szervező ajánlotta fel, amely az alábbi: öt darab Joe Cocker koncertjegy és egy 2 főre szóló wellness nap a Szindbád Wellness Hotelben***.

4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);
- a Nyeremény Felajánló tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

5. A Szervező a nyereményt a helyes választ elküldő Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 5 napon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).

7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai telefonhívás útján értesítik. A telefonos értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.

8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett módon adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.

9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
- a Szervező a Nyereményjáték során megadott e-mail címére saját vagy partnerei termékeivel/szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, hírlevelet, anyagokat küldjön és ennek érdekében a hatályos szabályozással összhangban - különös tekintettel a 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdésére - ezen adatokat mindaddig kezelje, amíg a Játékos a hozzájárulását vissza nem vonja, amelyet a Játékos az info@life.hu címre küldött külön e-mailben tehet meg.

10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:
Telefonszám: (06-1) 371 3662
E-mail cím: info@life.hu




Kövesd a Csalfa Karma fordulatait iWiWen és Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.