Szokatlan viselkedése jelezheti, hogy megcsal a párod: ezekre a jelekre figyelj

szakítás, szerelem, viszály
Shutterstock -
furcsa szokások párkapcsolat jel megcsalás
Senki sem szereti, ha elárulják, megcsalják, de néha sajnos előfordul. Lehet, hogy sosem derül ki, hogy a párunk félrelépett, mert nem gyanakszunk, pedig vezető randiszakértők szerint vannak olyan szokások, amelyek arra utalnak, hogy bizony a szerelmünk már máshol keresi a boldogságot.

Az Egyesült Királyság egyik vezető társkereső oldalának felmérése szerint van egy dolog, ami szinte biztosan arra utal, hogy a párunk megcsal. Ha azt vesszük észre, hogy éjszaka, lehetetlen időpontokban felkel, majdnem biztosak lehetün abban, hogy van valakije. A felmérés során olyan embereket kérdeztek, akik már félreléptek. 52 százalékuk ismerte be, hogy alvásproblémái lettek, miután viszonyba kezdtek. 15 százalékuk mondta azt, hogy reggel sokkal korábban kelt, miután megcsalta a partnerét, azért, hogy üzenetet tudjon küldeni a szeretőjének. Tehát, ha a partnerünknél hirtelen alvászavarok jelentkeznek, és ennek ellenére reggel is korán kel, kezdhetünk gyanakodni.

szerelem, párkapcsolat, horoszkóp, szerelmi horoszkóp
Az is gyanús lehet, ha párunk hirtelen túl kedves lesz, a szokottnál többször bújik hozzánk
Forrás: Shutterstock

Érdekes, hogy 28 százalék pont a fentiek ellenkezőjét mondta, nekik nem volt gondjuk az alvással, sőt, sokkal kipihentebbek lettek, mert az intimitás újra az életük része lett.

A randiguruk szerint az is gyanús lehet, ha a párunk hirtelen túl kedves lesz, a szokottnál többször bújik hozzánk. Megdöbbentő módon a megkérdezettek 57 százaléka vallotta azt, hogy "túlzottan is gyengéd volt" a partnerével, miközben a háta mögött viszonyt folytatott.

Egy, a kutatást végző munkatárs elmondta, ha a napi rutinban váratlan és megmagyarázhatatlan dolgok történnek, akkor amögött általában komoly okok húzódnak.

A lényeg az, hogy figyeljünk oda az olyan viselkedésre, amely nem illik a párunk karakteréhez. Ne gondoljuk, hogy ez egyszerűen csak egy ilyen időszak, majd elmúlik - nincsen füst tűz nélkül.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.