gyermekpszichológus Kégl Viktória szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kégl Viktória gyermekpszichológus munkája kiterjed a családi kapcsolatokra, mindennapi életvezetési problémákra, nevelési tanácsadásra és krízisintervencióra. Hisz abban, hogy minden emberben ott a válasz problémái megoldására.

"A boldogságot nem lehet ajándékba kapni. Egyetlen titka: adni, mindig csak adni, jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, és sok-sok önzetlen, tiszta szeretetet." (Goethe)

2005-ben végeztem a Debreceni Egyetemen, pszichológia szakon. Ezután két évet Angliában töltöttem, majd hazatérésem után elhelyezkedtem pszichológusként egy kórházban, ahol a mai napig gyerekekkel és családjaikkal foglalkozom. Munkám során találkozom gyerekekkel, kamaszokkal és felnőttekkel egyaránt. Munkaköröm kiterjed a családi kapcsolatokra, mindennapi életvezetési problémákra, nevelési tanácsadásra és krízisintervencióra egyaránt. Hogy szakmai tudásom gyarapodjon, 2008 óta klinikai szakképzésre járok, mely kiegészíti, bővíti munkámat, hogy a mindennapi életben egyre hatékonyabb legyek.

Célom, hogy eddig megszerzett tapasztalataim révén, valamint a kívülálló objektivitásával tudjak segíteni mindazoknak, akik úgy érzik, hogy életük valamely területe nem az elképzeléseik szerint alakul. Hiszek abban, hogy minden emberben ott a válasz problémái megoldására, így én nem azt tartom feladatomnak, hogy mások helyett megoldjam életük nehézségeit, hanem hogy velük együtt gondolkodva megtaláljuk a megoldást, és ezáltal az egyén maga tudjon és merjen előre lépni. Mindez a nehéz helyzetek megoldásán túl az önbizalom növelésében is jelentős szerepet játszik.

Ha úgy gondolja, hogy segíthetek nehézségei megoldásában, vagy ha egyszerűen egy jó beszélgetésre vágyik, szívesen állok rendelkezésére.

"Csupán egy valami választhat el az álomtól: a kudarctól való félelem!"

Üdvözlettel: Kégl Viktória

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.