pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei advent fő alapanyagai - a fa, filc, pamut és kerámia - már önmagukban is meghitt hangulatot teremtenek,  amit  a  kockás,  norvég,  kötött  optikájú  minták;  piros,  fehér  és  szürkés  színek  még barátságosabbá,  otthonosabbá  tesznek.  A  Kika  karácsonyi  termékei  között  számtalan  kedves és elegáns dekoráció- és ajándékötlet várja a vásárlókat.

Forrás: Kika
Forrás: Kika

A karácsonyi díszítés fontos része az ünnepi asztal. Szinte elképzelhetetlen az ünnep szépen megterített és feldíszített asztal nélkül. Az asztalterítőtől egészen a legapróbb kiegészítőig csodás kreációkat készíthetünk, ahol nyugodtan használhatunk akár élénkebb színeket is - minden étkezéshez más-más hangulattal - ez az a terület, ahol a bennünk szunnyadó kreativitást végre igazán szabadjára engedhetjük. A színvilágokat bátran kombinálhatjuk, hiszen az élénk színek gyertyafényben vagy a bordó, bézs, lila, ezüst és akár a klasszikus arany színek mellett egészen fenséges, a karácsonyi ünnephez méltó összhangot képesek alkotni.

A Kika, adventi naptár akciójának keretében 10-15-20%-os kedvezménnyel várja a karácsonyi bevásárlókat!

További információ: kika.com/hu/aktualis

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.