pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alpesi táj meseszép téli hangulattal csábít. Tirol hagyományos színei, a piros, bordó, barna és bézs, ebben az évben abszolút alapszíneknek számítanak, matt és csillogó változataik pedig kifejezetten klasszikus és elegáns megjelenést kölcsönöznek az ünnepeknek.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A Kikában idén minden karácsonyi trend egy európai nagyváros nevét kapta. Az alpesi hanglatú Kitzbühl nevét viseli. A város az egyik legnépszerűbb téli üdülőhely Ausztriában, a fantasztikus sípályák és hütték mellett hangulatos, romantikus utcákat találunk itt.

Ez a trend a színekkel harmonizáló textíliákat ajánlja ahhoz, hogy ezt a romantikus alpesi környezetet elhozhassuk otthonunkba. A karácsonyi dekoráció során asztalterítőkkel, díszpárnákkal az egész lakást meghitt hangulatba öltöztethetjük.

A Kika adventi naptár akciójának keretében 10-15-20%-os kedvezménnyel várja a karácsonyi bevásárlókat!

További információ: kika.com/hu/aktualis/m/20-minden-adventi-es-karacsonyi-dekoracios-termek/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.