pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepi hangulat legfontosabb elemei: a társaság, a dekoráció, az ünnepi menü és persze az alkalomhoz illő zene. Ismerősünk tippje és a mi ajánlatunk is arról szól, hogyan teremtsünk karácsonyi hangulatot otthon zenével, dalokkal.

DJ Christmas

"Én leginkább a zenében élem ki magam. Egyre csak gyűltek nálam a mindenféle karácsonyi lemezek, a dzsessztől a szimfonikus zenekaron át a hagyományos gyerekkórusig. Még metál is van és egyéb őrületek. Egyik évben csináltam egy 'swing Christmas' válogatást, Sinatrával, Nat King Cole-lal, Crosbyval, és azt játszottam a családban. Siker lett, többet is szétosztogattam. Aztán adta magát, hogy újabbak is szülessenek évről évre. Most hallottam egy jót, amerikai 'kamionos karácsony' album, az is jó alapanyag lesz..." (Balázs)

Forrás: Zewa
Forrás: Zewa

Karácsonyi koncert otthon

Csak elsőre hangzik furcsán: a családdal énekelni nagyon szórakoztató tud lenni. Válaszd ki a kedvenc karácsonyi énekeiteket, akár több nyelven is, és egy-két pohár forralt bor után zendíts rá a családdal. Az énektudás nem számít, fő a nevetés! Készülődés kreatívan: karácsonyi dekorációk saját kezűleg a Zewa oldalán. zewa.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.