pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évről-évre új és ötletes ajándékokat kitalálni nem könnyű. Mai tippünk segít abban, hogy mindenki meglephesse családját, barátait, ismerőseit egy általa készített kedves ajándékkal.

Adventi dekupázs

Mikor lenne aktuálisabb a gyertyaégetés, mint karácsonykor? A szép gyertyák iránti vonzalmam indított el a dekupázs felé: minden évben csinálok a családnak, barátoknak nagy tömbgyertyákat szép szalvétamintákkal. Évek óta gyűlnek a szebbnél szebb szalvéták nálam, advent idején megveszem a sima gyertyákat, aztán jöhet a ragasztólakk. Ez is a megunhatatlan ajándékok közé tartozik. (Bettina)

Forrás: Zewa
Forrás: Zewa

Újjáéledt gyertyák

Ne dobd el a félig, vagy majdnem egészen leégett gyertyákat, illetve az oldalukon lefolyt viasztömböket. A vegyes maradékokból kis gyakorlattal érdekes, kreatív új gyertyákat önthetsz. Készülődés kreatívan: karácsonyi dekorációk saját kezűleg a Zewa oldalán. zewa.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.