Saját készítésű keksz saját csomagolópapírban

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A saját készítésű ajándékok okozzák mindig a legnagyobb örömet! Az általunk készített csomagolásban a házi sütött keksz éppen ilyen meglepetés!

A papír is saját

Én a csomagolópapírt szoktam saját magam megtervezni, rendszerint többfélét is. A cégünknél dolgoznak grafikusok is, ők segítettek az elején a tervezésben, illetve inkább a programok kezelésében. Csak néhány alaplépést elég tudni, és onnantól élvezetes az egész: milyen mintákat válasszak, hogyan helyezzem el őket, rajzos legyen vagy fotós, milyenek legyenek a színek, stb. Aztán jó nagyban kinyomtatom őket, és kész. Nem vagyok képzett művész, de annál jobban élvezem. (Klára)

Forrás: Zewa
Forrás: Zewa

Kekszistennő vagy?

Ha valamikor, akkor karácsonykor igazán szezonja van a különleges házi kekszeknek. Felejtsd el a bolti árukat, fejleszd a tudásod különleges ízekkel, alapanyagokkal, a gyömbértől a narancshéjig, vajtól a whiskyig. Készülődés kreatívan: karácsonyi dekorációk saját kezűleg a Zewa oldalán. zewa.hu


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.