pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A téli ünnepeket kihagyhatatlan része a forraltbor, amit természetesen nem csak a hideg karácsonyi vásárokon élvezhetünk. A finom ital akár az ünnepi készülődés során vagy egy otthoni pihenéshez, beszélgetéshez is tökéletes.

Koszorúslányok

Gyerekkori barátnőimmel, talán még gimnazista korunkban kezdtünk el adventi koszorúkat készíteni együtt. Aztán ebből hagyomány lett. Minden évben összejövünk valakinél, csinálunk forralt bort, és nekilátunk. A fenyőágakat virágpiacról, vagy egyszerűen valakinek a kertjéből szerezzük be, és minden egyéb hozzávalót is szervezetten előkészítünk. Közben meg kibeszélgetjük magunkat, mint régen az asszonyok hímzés közben. (Kinga)

Forrás: Zewa
Forrás: Zewa

Vedd elő a fazekat!

Lélekmelengető, gyümölcsös decemberi klasszikus a forralt bor, de érdemes utánanézni a puncs és a grog receptjének is. A gyerekeknek pedig elkészíthető alkoholmentes változatban is. Készülődés kreatívan: karácsonyi dekorációk saját kezűleg a Zewa oldalán. zewa.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.