Arckezelési tipp az időtlen szépségért

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Estée Lauder bőrápolási kezelésein szakképzett kozemetikusok várják azokat a vendégeket, akik arra vágynak, hogy bőrük kortalan és egészséges maradjon. A csúcstechnológiájú termékeket alkalmazó, személyre szabott arc- és testkezelések nem csak a ragyogó kinézetet, de a remek közérzetet is garantálják. Bármely kezelés tökéletes karácsonyi ajándék, szeretteinket meglephetjük az Estée Lauder szaküzleteiben megvásárolt, ezekre beváltható ajándékutalványokkal. 

Az Estée Lauder palettáján a hagyományostól a különleges arckezelésekig 12 ajánlat várja a vendégeket. A rendkívüli kényeztetés részeként minden arckezelés mellé kéz- és karmasszázsban részesülnek a kezelésen résztvevők.

A mélytisztítás során, amely egy hagyományos európai arckezelésnek számít, szakképzett kozmetikusok elemzik ki a páciensek bőrét és felmérik, pontosan mire van szüksége, majd bőre igényeihez alakítják a kezelést. A 20 perces relaxáló hatású aromaterápiás hőkezelés (kamillával a normál, száraz és extra száraz, kakukkfűvel a bőrre) felkészíti a bőrt a kíméletes tisztításra és a masszázsra. Az arcmasszázs helyreállítja a bőr vitalitását és tónusát. Az arcra, a nyakra és a dekoltázsra kiterjedő kezelés személyre szabott pakolással végződik, mely kitisztítja és simává varázsolja a bőrt. Az érzékeny bőr kivételével minden bőrtípus számára ideális.

Forrás: Estée Lauder
Forrás: Estée Lauder

A következő, egy órán át tartó, ugyancsak hagyományos európai arckezelésnek számító intenzív hidratálás és feszesítés kezelés során, akárcsak a mélytisztítás esetén, a kozmetikusok először elemzik a vendég bőrét és felmérik, hogy pontosan mire van szüksége, majd bőre igényeihez alakítják a kezelést, majd a 20 perces felkészítő relaxáló masszázs következik. Ezután feszesítő hatóanyagok koncentrátumával emelik meg és tonizálják a bőrt. Az arcmasszázs helyreállítja a bőr vitalitását, a személyre szabott feszesítő pakolás pedig tisztítja, simává és feszessé teszi a bőrt. Ez a kezelés az arcra, a nyakra és a dekoltázsra terjed ki. Az érzékeny bőr kivételével minden bőrtípus számára ideális.

Az öregedést késleltető bioenergiás arckezelést és masszázst párosító egyedülálló kezelés során először megtisztítják a bőrt, majd elektródákkal gyengéden stimulálják a bőr bioenergia pontjait. A kezelés 15 perces hidratáló pakolással zárul, mely nedvességgel tölti fel, simává és puhává teszi a bőrt. Az egy órás kezelést a bőr fiatalosan és feszesen tartásához a leghatékonyabbnak ítélik meg a szakértők. A fiatal bőr kivételével minden bőrtípus számára ideális.A következő csúcstechnológiájú feszesítő arckezelés során feszesítő elektródákat és a leghatékonyabb, rendkívül tápláló Estée Lauder (Resilience Lift vagy Re-Nutriv Ultimate Lift) termékeket használják a kozmetikusok. A kezelés serkenti a bőr elasztin és kollagén termelését. Egy 20 perces masszázs keretében először feszesítő elektródákkal stimulálják és élénkítik az arc izmait. A feszesítő hatóanyagok koncentrátuma intenzíven megemeli, hidratálja és táplálja a bőrt, melyen enyhülnek a ráncok és a szarkalábak és a bőr, azonnal élettelibbé válik. Egy kezelés 1 és 3 óra. Ideális a meggyengült, életerejét vesztett bőr számára.

A nyirokműködést serkentő arckezelés során a hideg és meleg ingereket váltogató, nyugtató és hűsítő hatású ősi egyiptomi módszer serkenti a vérkeringést és megfiatalítja, a 23 karátos arannyal bevont kanalak használata pedig rendkívül puhává és simává teszi a bőrt. Az ingerek váltogatása enyhíti a duzzanatokat és midnent bőrtípust gyönyörűvé varázsol. Az érzékeny bőrűeknek kiemelten javasolt kezelés során a kozmetikusok háromnegyed órán keresztül foglalkoznak a vendéggel.

A következő egyórás tisztító kezelés célja a zsíros bőr mélytisztítása, amely a faggyútermelés csökkentésére, ugyanakkor a kényes nedvességegyensúly megtartására serkenti a bőrt. A kezelés a pórusok megtisztítását és a mélyen gyökerező szennyeződések kíméletes eltávolítását foglalja magába. A gyulladásgátló hatóanyagok enyhítik a bőrpírt és egyenletessé teszik a bőrszínt. A kezelés mattá és tisztává teszi a bőrt és megszünteti a bőr zsíros fényét.

A shiatsu akupresszúrás arcmasszász feloldja a stresszt és hidratálja a bőrt! A 60 perces kézzel végzett arc-, nyak- és fejbőrmasszázs a bőrápolásban felhasznált technológiák legjavát kombinálja az ősi ázsiai masszázs, a siatsu technikáival. A modern életmód során felgyülemlett feszültség levezetésére kidolgozott, egyedülálló masszázsmódszer amely minden bőrtípus számára ajánlott.

A kövekkel végzett aromaterápiás arckezelés stresszoldó és segít a lelki egyensúly helyreállításában. Ez a hagyományosan terápiás kezelés az energiaáramlás és a meditáció ősi amerikai módszereire épül. A hőmérséklet váltakozása a csakrák egyensúlyban tartása és a pozitív energia áramlása révén enyhíti a feszültséget. A különböző hőmérsékletűre hevített bazalt- és a hűvös márványkövek váltakozó használata méregtelenít és serkenti a vérkeringést. Pozitív töltésűvé teszi a bőrt és tökéletes egyensúlyról gondoskodik.

A különleges kezelések közé tartozik többek között a nyirokműködést serkentő méregtelenítő, feszesítő lábkezelés, amelytől soványabbnak és feszesebbnek tűnnek a lábak. A lábat teljes hosszában fedő masszírozó csizma enyhíti a folyadék felhalmozódása által okozott duzzadást. Egy másik különleges kezelés a gyengéd masszázson alakuló stresszoldó szemkezelés, amely hűsíti, nyugtatja és fiatalítja a szem környékét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.