Hogyan díszítsük az ünnepi asztalt?

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a karácsony kerül szóba, rögtön felmerül az ünnepi vacsora kérdése is. Ahány ház, annyi különböző menü és annyi eltérő szokás. Ami közös, hogy mindannyian azt szeretnénk: a feldíszített asztalunk méltó legyen az év legszebb estéjéhez. 
Forrás: Ferrero Magyarország

Az ünnepi díszítés során azt a legnehezebb összehozni, hogy az asztal egyszerre maradjon funkcionális (lehessen rajta étkezni) és váljon csodálatos ünnepi díszek kiállítási felületévé. A feladat nehéz, de nem megoldhatatlan. Egyszerűen használjuk a hétköznapi tárgyakat díszként.Nem is gondolnánk, de egy felfordított pohárból, egy evőeszközből vagy egy Ferrero Rocher szemekkel teli kínálóból is lehet nagyszerű asztali dísz, amelynek láttán minden ismerősünk a kreativitásunkat fogja dicsérni. Szánjunk rá bátran időt és találjuk ki, hogy fog kinézni az ünnepi asztal, mert az elismerő pillantások miatt igazán megéri! Az ötletgyűjtés pedig máris kezdődhet a www.ferrero-unnepidekor.hu oldalra kattintva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.