pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem, elsősorban nem az értéke alapján, bár azon sem kell megsértődni, ha történetesen egy drága meglepetést találunk a fa alatt. Évek múltán azonban mi is inkább azokra az ajándékokra emlékszünk vissza szívesen, amelyekről éreztük, hogy gondosan választották ki és élvezettel csomagolták be nekünk. Szóval, ha meglepetésünkkel nagy örömöt szeretnénk okozni, nem árt figyelni a következőkre.
Forrás: Ferrero Magyarország

A legfontosabb, hogy szánjunk időt az ajándék kiválasztására. Kapkodva nem lehet jó meglepetést választani. Nyilván könnyebb dolgunk van a hozzánk közelebb állók esetén, de ha a céges ajándékozáskor egy kevésbé ismert kollégát húzunk, akkor se essünk pánikba. Próbáljunk információkat szerezni a Facebook-oldaláról: milyen zenét szeret, milyen filmeket néz szívesen, melyik országok hangulata tetszik neki, ki a kedvenc írója, melyik a kedvenc idézete. Ha találunk valami használhatót, máris könnyebb a dolgunk.

Ha például tudjuk a megajándékozott kedvenc idézetét, máris készíthetünk egy szép, személyre szóló ajándékkártyát a www.ferrero-unnepidekor.hu oldalon. Itt szabadon használhatjuk az adott szerző egy másik gondolatát vagy választhatunk egy stílusában hasonló idézetet a megadottak közül. Egy szívnek kedves gondolat mellé pedig mi más illene jobban, mint egy szívnek kedves Raffaello praliné?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.